Moel i Lejla Filipović kreirali unikatni proizvod koji slavi žene

Moel i Lejla Filipović kreirali unikatni proizvod koji slavi žene



Ovog proljeća svoj asortiman obogatili smo za jedan poseban miris sa snažnom porukom čije je zaštitno lice prelijepa Lejla Filipović.

Snažne i sposobne žene su one koje pokreću ovaj svijet i baš zato ih treba slaviti u svakoj prilici te im na neki način dati priznanje za sve što rade. Zbog toga smo u paletu svojih mirisnih svijeća dodali poseban miris s karakterom i porukom čije je zaštitno lice upravo jedna takva žena.

Nova svijeća nosi ime 'Lejla', što je sasvim prikladno jer je u njenim mirisnim notama utkana i osobnost žene koja je puno toga - majka, poduzetnica, bivša missica i model, a u ovom slučaju i njegova sukreatorica te zaštitno lice - Lejle Filipović. 

Miris ove svijeće je moćan i snažan, ali istovremeno i nježan te opisuje ženu koja se uvijek znala izboriti za sebe, a da je pritom ostala dostojanstvena i graciozna. Upravo zato je Lejla njeno idealno zaštitno lice.

Ono što ovu svijeću čini tako moćnom, ali i profinjenom te ju izdvaja od svih drugih su mirisne note jantara, vanilije i cimeta, upotpunjene tek blagim daškom lavande i badema. Ova kombinacija tvori savršeno izbalansiran orijentalni miris koji ima svoje „ja“ te je idealan partner za ugodan boravak u svakom prostoru.

Nadamo se da ćete se i vi u njemu pronaći jer su sve žene ovog svijeta bile inspiracija za ovaj miris. 

Previous post Next post